Belépés
 

A német DURABLE márka története egészen 1920-ig nyúlik vissza, amikor Karl Hunke és Wilhelm Jochheim megalapítják vállalatukat...

A német DURABLE márka története egészen 1920-ig nyúlik vissza, amikor Karl Hunke és Wilhelm Jochheim megalapítják vállalatukat, amely fémből készült indexek gyártásával foglalkozik Észak-Nyugat Németországban. A cég növekedése a II. világháború alatt ugyan megtorpant, de 1945-től újult erővel kezdenek neki a munkának, és 1946-ban el is készülnek az első műanyag indexek. 1956-ban megalakult az első gyár Iserlohnban, amelynek szalagjairól 1959-ben legördülnek a DURACLIP® klip mappák, forradalmi megoldást nyújtva a dokumentumok lyukasztás nélküli lefűzésére. 1980-tól pedig megindul a nemzetközi térhódítás az első leányvállalatok megalapításával Angliában és Svédországban.

A 2000-es évek eleje óta szinte nem telt el úgy év, hogy a DURABLE valamely forgalmazó országában, legalább egy terméke ne nyerte volna el az „Év terméke” vagy más, rangos díjat. Intelligens megoldásaival és közel 100 éves tapasztalattal aszakszerű prezentáció és rendszerezési koncepciók területén kiemelkedő piaci szerepet ért el. A vállalat jövőorientált, céljaik között szerepel a trendek meghatározása és innovatív koncepciók fejlesztése, melyek kielégítik a változó világ speciális igényeit.

Ismerje meg a DURABLE modern és letisztult termékeit, amelyek kitűnő minőséget képviselnek!

Nincs listázandó termék(ek).