Belépés
 

Megérkeztek az ALLOCACOC LED-lámpái!


Ismerje meg a 2016-os német Red Dot Design Award győztesét, az ALLOCACOC „Heng Balance” LED-lámpák személyében!


A Zanwen Li dizájner által tervezett, egyensúly funkcióval rendelkező fényforrásokat a tradicionális kínai ablakok ihlették, sajátos koncepciójuk alapjaiban gondolja újra és soha nem látott módon valósítja meg a lámpák bekapcsolásának módját.


A lámpák a belső részükön található mágneses golyók közelítésével kapcsolhatók be, valamint azok egymástól való távolításával kapcsolhatók ki.


A „Heng Balance” asztali lámpa olyan lágy világítást biztosít, amely környezetét megnyugtatóvá és pihentetővé teszi, miközben új technológiákat ötvöz hagyományos kézművességgel.


Megalkotásával olyan állandó világítótestet hoztak létre, amely varázslatos hangulatot teremthet bármely helyiségben, otthonában és irodájában egyaránt. Egyedülálló és mégis egyszerű fényt bocsát ki, amely inspirálja az érzékeket és feléleszti a képzeletet.


Tekintse meg az ALLOCALOC „Heng Balance” LED lámpákat működés közben:Szakítson a hagyományokkal, tegye varázslatossá a leghétköznapibb mozdulatokat az egyedülálló kialakítású, harmóniát és meleg fényt sugárzó asztali lámpákkal!


Nincs listázandó termék(ek).