Belépés
 

Az energikus Kos

Az ébredő természet ereje összpontosul a Kosban, amely energiákat egyaránt felszabadít mind a munka világában, mind a hétköznapokban. Számára a múlt eseményei csekély jelentőséggel bírnak; tekintetét csak előre, a jövőre szegezi. Vezetőként és munkatársként is a céltudatosság, a precizitás és a haladás mintaképe. Hatalmas munkabírása példaértékű, ugyanakkor fontos, hogy kizárólag rövidtávú projektek kerüljenek a keze közé: a lassan érkező eredmények elkedvetlenítik, hirtelen fellobbanó teljesítési vágya pedig hamar kihűl. Ha letörik a szarvát, elveszti motivációját, ugyanakkor bármikor szívesen magára vállalja a kezdeményező szerepet, amennyiben munkáját megbecsülik.

Tempóját sokan nehezen veszik fel; meg sem áll, amíg elképzeléseit véghez nem viszi, még ha ehhez falakat is kell döntenie. Talán emiatt is a türelem nem az erőssége, lendülete sok esetben elszólítja a munkaasztal mellől, hogy belevesse magát a dolgok sűrűjébe. Ha mégis megállna egy pillanatra, akkor az „Energetic” menedzserszék állítható háttámlamagasságának -dőlésszögének, valamint az ülőlap dőlésszögének köszönhetően mindig a „vérmérsékletének” megfelelő üléspozíciót élvezheti. Az állítható magasságú karfa helyzetéből pedig kitalálhatjuk, hogy a Kos nyugalmi állapotban van, vagy újabb rohamra készen várakozik az ergonomikusan formázott székben.

Bár nyers őszintesége és elsöprő energiája sokaknak ijesztő lehet, sosem szabad elfelejteni, hogy néhány kedves, dicsérő szóval minden Kos szelíd kezesbáránnyá változtatható.


Kapcsolódó termék: