Belépés
 

Szállítási feltételek

Átvételi módok, átvételi díjak

  • GLS Futárszolgálattal házhoz Bruttó: 1.550FT

A GLS futárszolgálat az Ön által megadott szállítási címre viszi a megrendelt terméket ahol azt helyben, személyesen veheti át.

A fenti díjak nem vonatkoznak a 20 kiló-grammnál nehezebb, valamint a 1,5 méternél nagyobb termékek, termékcsoportok, valamint papír tömegáru kiszállítására, ezek szállítási díját a megrendelést követően munkatársunk egyezteti Önnel.

Utánvétkezelés díja:  Bruttó: 400Ft

  • GLS csomagpont szállítás Bruttó: 1.550Ft

GLS CsomagPontok az ország több mint 500 pontján!Használja ki a személyes átvétel előnyeit és igazítsa napi ritmusához!Már 200 településen több mint 500 GLS CsomagPont!A GLS a feladást követően 1 munkanapon belül kiszállítja a csomagot a webshop pénztár oldalán kiválasztható GLS CsomagPontba, majd értesítőt küld a címzettnek arról, hogy a csomagja megérkezett. Az értesítés után 5 munkanapon belül bármikor átvehető a küldemény, figyelembe véve a csomag átvevőhelyek nyitva tartási idejét. Akár 4 átvevő neve is megadható. A harmadik munkanaptól ismételt értesítőt küld a GLS, ha az áru még a GLS CsomagPontban van.

Utánvétkezelés díja:  Bruttó: 400Ft

  • Házhoz szállítás Kecskeméten Bruttó 5.000Ft feletti megrendelés esetén Ingyenes

A futárszolgálat az Ön által megadott szállítási címre viszi a megrendelt terméket ahol azt helyben, személyesen veheti át.
A szállítás díja:  0- 5.000Ft között Bruttó: 635Ft

                               5.000Ft felett   Ingyenes

Utánvétkezelés díja: Bruttó: 400Ft

  • Személyes átvétel: Ingyenes

Lakitelek 6065 Széchenyi krt. 74/b H-P 9-12 14-17h Sz: 9-12h  IT Pavilon Számítástechnika és Irodatechnika Kft  Tel: +36/30-335-9189 Az előzetesen megrendelt áru átvételére van lehetőség!

Teljesítési határidő

A megrendelésre vonatkozóan az általános teljesítési határidő a rendelés visszaigazolásától számított legfeljebb 4 nap. Ez a szállítási határidő tájékoztató jellegű, az ettől történő eltérést minden esetben e-mail útján jelezzük.