Belépés
 

Rólunk

Az IT-Futár Kft 2008 elején alakult meg, fő tevékenységi köre papír-, író- és irodaszer, illetve számítástechnikai kiskereskedelem. Irodaszerekkel elsősorban cégek, irodák, közületek ellátására törekszünk.

Partnereink teljes körű kiszolgálásának érdekében termékeinket országosan házhoz szállítjuk, ezáltal igyekezve vevőink beszerzését megkönnyíteni. Termékskálánk igen széles, nem vagyunk márka- és típus függőek, rugalmasan tudunk alkalmazkodni szinte bármilyen igényhez. www.kecskemetirodaszer.hu webáruházunkban a legújabb és legjobb minőség mellett, a kiváló ár-érték arányú termékek is megtalálhatók.

Minden egyes partnerünkre megkülönböztetett figyelmet fordítunk. Mivel az országban több tízezer irodaszer termék van forgalomban, a lehetőségekhez mérten egyedi kéréseket is igyekszünk teljesíteni. Testreszabott árainkkal próbáljuk a legoptimálisabb megoldást megtalálni partnereink részére.

Az általunk forgalmazott termékek:

  • Papírok, irodaszerek,
  • számítás- és irodatechnikai kellékek,
  • irodatechnikai- és műszaki berendezések,
  • nyomtatványok,
  • vegyiáruk,
  • tisztítószerek,
  • és "minden, amire Önnek szüksége lehet"...

Mindennapi életünk részévé vált az íróasztalunkon és irodánkban található tárgyak sokasága, de vajon tisztában van azzal, hogy pontosan mikre is van szükség nap, mint nap?

A katalógusban szereplő valamennyi termékre garanciát vállalunk. Minden terméket a gyártók a szükséges dokumentumokkal elláttak, azok tartalmazzák mindazon információkat, amelyek a garancia alatti és utáni teendőkhöz szükségesek. Azok a termékek, amelyekre a gyártói garancia nem terjed ki, a Polgári Törvénykönyv rendelkezései alapján esnek szavatosság alá.

Köszönöm megtisztelő figyelmét, remélem szolgáltatásaink elnyerik tetszését, és rövidesen megrendelőink között üdvözölhetjük Önt is.

Lengyel ÉvaSzolgáltató adatai:


Munkatársaink:

Lengyel Éva
Kapcsolattartó
Tel: +36203956949
E-mail:info@kecskemetirodaszer.hu