Belépés
 

Egyedülálló módon, manufakturális körülmények között, „langyos” pörköléssel nyitják meg a dél-amerikai arabica kávé pórusait.

Egy nap pihentetés után a kávészemeket kis adagokban mogyoróaromába forgatják, hogy a kávészemek nyitott pórusai szivacsként szívják magukba a mogyoró ízét.


CAFE FREI „Római mogyoró” kávé


A CAFE FREI ízesített kávéinak egyik első generációjába tartozó „Római mogyoró-kávé” hosszú évek után is töretlen népszerűségnek örvend. A különleges pörköléstechnikának köszönhetően grandiózus élményben lehet részünk bármely hétköznapon. Olyan, mintha egy kora tavaszi kirándulás alkalmával Róma nevezetességeinek szemlélése mellett, a kis utcák kanyargó világában barangolva, a legapróbb részleteken keresztül fedeznénk fel a város lelkét.  A tradicionális olasz kávéélményt pillanatok alatt egészíti ki az életöröm, amikor a mogyoró selymes illata és utánozhatatlan aromája megszédíti érzékszerveinket.

Hogyan készítsünk belőle mogyoró kávét?

A „római mogyoró-kávét” hagyományos módon tejjel és cukorral, hosszú kávénak érdemes fogyasztani, mert a mogyoró illata és a jellegzetes aromák a meleg és cukorral édesített tejjel felöntött kávéban kelnek életre. Egy adag (7-8 g őrlemény) frissen főzött kávét öntsünk fel legalább kétszeres mennyiségű, ízlés szerint édesített meleg tejjel.

Kóstolja meg CAFE FREI kávékülönlegességét és járja be az örök város titkos utcáit egy csészével a kezében!